За контакти: 0878911316

Интериорен дизайн

Казвам се Ваня Иванова и работя с Кентавър ЕМ ООД по изпълнение на интериорни проекти за жилища, офиси и търговски помещения.  

Завърших Националната Художествена Академия в София през 2006г със специалност „Пространствено оформление“. От тогава се занимавам професионално с интериорен дизайн, рисуване както на картини, така и върху стени, проектиране на мебели и авторски надзор за реализация на своите проекти.

Интериорният дизайн е моя страст още от малка. Като дете постоянно чертаех разпределението на мебелите, стаите и декорацията на нашата къща. Измислях си ново разпределение и разширяване.

Към своите клиенти подхождам индивидуално. В общуването с всеки един от тях се стремя да усетя какво е подходящо и какво би накарало конкретната личност да се чувства комфортно. Обичам да работя в екип с тях, а не да им налагам своето мнение.

Разбира се както за всеки дизайнер, така и аз харесвам да нямам ограничения и да творя, ето защо избрах и тази професия.

Когато има проблем – търся решение. 

Обичам предизвикателствата, защото те ме карат да израсна и да напредвам в професионалното си развитие.“Портфолио Интериорни 3D проекти:

© 2021 Кентавър - ЕМ ООД. Всички права запазени.