За контакти: 0878911316

Ремонт на вашия дом

Ремонт на вашия дом

Ние от Кентавър ЕМ ценим вашето време, пари и възможности. Ето защо сме готови да ви предложим комплексна услуга „Ремонт на вашия дом до ключ“, защото разполагаме със специалисти във всяка една област на строителството и интериорните решения. По този начин няма да губите усилия в търсене на различни подизпълнители.

Имате нужда от цялостен или частичен ремонт на вашия дом?

Желаете да построите новия си дом или вила?

Търсите най-добрите интериорни решения и индивидуално проектиране на мебели?

Кентавър ЕМ ООД е готов да отговори на вашите нужди и да се превърне във вашия доверен партньор във всеки ремонт. За нас няма голяма и малка работа, защото сме професионалисти.

В отговор на най-малките ремонтни нужди като пробиване на дупки за картини и огледала, окачане на етажерки, поправка на счупена мебел и други, ние сме готови да ви предложим услугата SOS Домашен майстор. Освен това нашите служители предлагат и следните услуги: ВиК и електро, поправка на бяла техника, почистване, къртачески услуги и други.

Разполагаме и със специалист интериорни решения, който притежава дългогодишен опит и практика в интериорния дизайн на жилища, бизнес помещения, проектиране на мебели, а също и арт услуги, като рисуване на стени и картини.

Работим в партньорство с производствена база на интериорни врати, която произвежда продуктите си от висококачествени италиански материали по индивидуална поръчка на клиента.

Можем да предложим и професионални решения в окачването и свалянето на дограма. Работим с висококачествени материали с търговски отстъпки към клиентите ни, но също така и с материали на поръчителя.

Кентавър ЕМ ООД е вашият доверен партньор в ремонта на вашия дом!

© 2021 Кентавър - ЕМ ООД. Всички права запазени.