За контакти: 0878911316

За нас

Кентавър ЕМ ООД

Фирма Кентавър ЕМ ООД е вашият доверен партньор във всеки ремонт. Извършваме всички видове строително-ремонтни и монтажни дейности след грубо строителство, като сме се погрижили да ви предложим максимално много услуги в тази сфера. Нашата цел е да ви предоставим комплексна услуга, с която да завършите вашия ремонт до ключ.

Имате нужда от цялостно изграждане на домове и офиси, ремонтиране и реновиране на бизнес сгради и търговски обекти? Кентавър ЕМ ООД ще бъде до вас със своя екип от професионалисти и ще ви предложи оптимални решения на добри цени.

Използваме съвременни технологии и работим изцяло с висококачествени материали, осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори. Разполагаме със собствена механизация и квалифицирани работници за демонтаж, транспортиране и монтаж на различни съоръжения.

Фирмата предлага и специализираната услуга „Банков офис до ключ“. Сред нашите доволни клиенти са Първа Инвестиционна Банка АД, Токуда Банк АД, Уникредит Булбанк АД, Обединена Българска Банка (ОББ), Алианц Банк България АД и други. Към услугата е включено и осигуряването на специализиран транспорт на банкомати от различни точки на страната. За повече информация може да ни потърсите на посочените контакти.

© 2020 Кентавър - ЕМ ООД. Всички права запазени.