За контакти: 0878911316

За нас

about us

Фирма Кентавър ЕМ ООД е вашият доверен партньор във всеки ремонт. Извършваме всички видове строително-ремонтни и монтажни дейности след грубо строителство, като сме се погрижили да ви предложим максимално много услуги в тази сфера. Нашата цел е да ви предоставим комплексна услуга, с която да завършите вашия ремонт до ключ.

Имате нужда от цялостно изграждане на домове и офиси, ремонтиране и реновиране на бизнес сгради и търговски обекти? Кентавър ЕМ ООД ще бъде до вас със своя екип от професионалисти и ще ви предложи оптимални решения на добри цени.

Хората зад Кентавър ЕМ ООД имат дългогодишна практика в изграждането и ремонта на всякакви бизнес помещения като офиси, банкови клонове, магазини, ресторанти и развлекателни заведения, халета и складови бази, училища и други. 
Можем да предложим цялостно изграждане, както и реновиране и изпълнение на индивидуални решения по проект. 
Разполагаме със специалисти, които да затворят цикъла на вашия ремонт, като по този начин ви спестяваме време и пари.

Използваме съвременни технологии и работим изцяло с висококачествени материали, осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори. Разполагаме със собствена механизация и квалифицирани работници за демонтаж, транспортиране и монтаж на различни съоръжения.

Фирмата предлага и специализираната услуга „Банков офис до ключ“. Сред нашите доволни клиенти са Първа Инвестиционна Банка АД, Токуда Банк АД, Уникредит Булбанк АД, Обединена Българска Банка (ОББ), Алианц Банк България АД, Верига магазини JYSK и други. Към услугата е включено и осигуряването на специализиран транспорт на банкомати от различни точки на страната. За повече информация може да ни потърсите на посочените контакти.

© 2021 Кентавър - ЕМ ООД. Всички права запазени.